top of page

Hyresvilkor

Priser

Priserna gäller för en dags hyra, och inkluderar uppsättning dagen innan samt nedtagning dagen efter alt. efter överenskommelse.

Vid större sammansättningar av tält så kan en arbetskostnad tillkomma, vänligen fråga efter offert.

Önskar kunden ha produkterna längre så debiteras 75% första dagen sedan 50% per extra dag alt. efter överenskommelse.

Vid hyra över 1500kr så bjuder vi på frakt upp till 40km räknat från vår utgångspunkt i Viby, utöver det debiteras en utkörnings avgift på 4,9skr/km tur-retur.

Betalning

Vi använder oss av iZettle betalsystem och accepterar kort, faktura & swish.

Betalning mot faktura sker efter överenskommelse, 30 dagar netto för företagare, 14 dagar netto för privatpersoner. Betalningen ska vara oss tillhanda senast på förfallodagen därefter utgår en dröjsmålsränta på 8% per månad, övriga kostnader, påminnelseavg. & dyl. står hyrestagaren för.

Vid val av fakturabetalning så tillkommer en fakturaavgift på 29skr.

Vi använder oss utav Intrum Inkasso för att driva in obetalda fakturor.

Avbokning

Avbokning ska ske 4 dagar innan överenskommet utkörningsdatum annars tillkommer en avbokningskostnad enligt nedan.

Avbokning dag 4-2 innan utkörningsdatum debiteras 25% av summan

Avbokning 1 dag innan utkörningsdatum debeieras 50% av summan.

Avbokning på utkörningsdatum debiteras 75% av summan.

Ökning av önskat antal kan ske närsomhelst fram till utkörningsdatum i mån av tillgång. Sker en ökning efter eller vid leverans så tillkommer en extra utkörningsavgift beräknad på antal körda km.

Kundens ansvar

Gandsjös Tältuthyrning ansvarar för utrustningen under leverans & uppsättning, när vi lämnar så tar kundens ansvar över, om kunden inte är nöjd med produkterna måste detta meddelas innan vi lämnar platsen. Skulle något upptäckas efter att vi lämnat så som skada så ska detta informeras INNAN användning, gärna med bild som skickas till info@gandsjotalt.se om man inte vill betala för detta eller vill att vi ersätter det innan tillställningen.

Efter att vi lämnat platsen så har kunden hela ansvaret för produkterna, allt som förstörs kommer att efter faktureras inköpspris +25%

Onormala förhållande

Vid onormalt användande utav hyrda produkter så som spikning, häftning, klistermärken, smuts m.m så debiteras en kostnad på 495skr per påbörjad timme för att återställa våra produkter till ett skick som går att hyra ut igen.

Covid-19

Gandsjös Tältuthyrning är bara en leverantör till er fest, det är upp till er som hyr av oss att följa rådande restriktioner och råd från FHM.

Vi desinficerar bord och stolar innan leverans till kund, och vi ber er att hålla avstånd till oss när vi är på plats.

Vi har överseende med att avbokningar kan ske med kort varsen beroende på hur situationen ser ut just då, vi bedömer varje tillfälle enskilt. 

bottom of page